مهر گزارش می‌دهد؛ «جهادتبیین»کلیدواژه روشنگری/امیدآفرینی بین مردم نیاز امروز جامعه

خبر یار ؛ گروه استان‌ها: جهاد تبیین به معنی روشنگری از روی کار علمی و تحقیقی برای مقابله با دشمن است که در صورت محقق شدن آن آثار ارزشمندی بر پیکره کشور به جای خواهد گذاشت.

در برهه کنونی و در جنگ بی‌بدیلی که گاه و بی‌گاه روزانه‌ای یافته تا امنیت را در کشور مخل کند، تبیین برای مرز قرار دادن خط اسلام و کفر، خط بین حق و ناحق، تعیین مرز دروغ و حقیقت تنها جهادی می‌طلبد از جنس بلور و تبلوری از دین در آینه اسلام تا جبهه حقیقی را از جهالت مشخص کند.

جهاد تبیین فریضه‌ای الهی است که باید همه آحاد جامعه را درگیر آن کرد تا جلوه واقعی از حقیقت در جهان هستی عینیت یابد هرچند که رسالت مسؤولان هم در این برهه و در این عرصه کم و بیش سنگین‌تر است.

جهاد تبیین وظیفه‌ای شرعی است

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج در گفت‌وگو با خبر یار در این زمینه گفت: جهاد تبیین به معنای روشنگری از بایسته‌های شرعی است و این جهاد یک وظیفه شرعی به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه بیان کرد: جهاد تبیین بر همگان لازم است و باید برای حفظ ارزش‌های اسلامی و انقلابی همگی تلاش بورزند.

وی بیان کرد: لازم است همه آحاد جامعه برای مقابله با تحریف و تضعیف ارزش‌های اسلامی اهتمام بورزند.

حجت‌الاسلام محمدخواه تصریح کرد: رمز پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی وحدت و حضور همراه با بصیرت ملت ایران و اتکا بر آموزه‌های دینی است.

لزوم اهتمام نخبگان به امر تبیین

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج بیان کرد: دشمن وقتی مردم را همواره در تمام عرصه‌ها حاضر می‌بیند برای تضعیف این عوامل ارزشمند که بنیه انقلاب و نظام است از دو ابزار تفرقه و تحریف بهره می‌جوید و عامل مهم خنثی کردن توطئه‌های دشمن اهتمام ورزی همگانی به ویژه نخبگان در بحث جهاد تبیین است.

وی خاطرنشان کرد: لازمه موفقیت در بحث جهاد تبیین شناخت ابزار، اهداف و رویکرد مورد استفاده دشمن در فعالیت‌های علیه ارزش‌ها و داشتن اقدام مقابله‌ای متناسب با آن است.

تدوین سند چشم‌انداز جهاد تبیین در عرصه فرهنگ و هنر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان هم در گفت‌وگو با مهر از تدوین سند چشم انداز جهاد تبیین در عرصه فرهنگ، هنر و رسانه کردستان خبر داد و اظهار کرد: اقدام جهادی و تقویت رده استانی قرارگاه جهادی شهید آوینی در استان کردستان برای تبیین و امیدآفرینی و همچنین پرورش حلقه‌های میانی با هدف چابک سازی امور تصدی‌گری خدمات و فعالیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در سند چشم‌انداز به صورت راهبردهای کلان همراه با اقدامات پیش بینی شده است.

علی اصغر دریایی بیان کرد: تهیه، صدور و ابلاغ دستورالعمل جهادتبیین به معاونت‌ها، گروه‌های ستادی و ادارات تابعه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام جهادی بعدی پیرو تدوین سند چشم‌انداز است.

تحقق جهاد تبیین نیازمند پیوست فرهنگی

وی گفت: شتابدهی به مبانی نظری و گفتمان حکمرانی مردم با پیوست فرهنگی در حوزه جهاد تبیین راهکار عملیاتی فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان مرزی و فرهنگی کردستان در این برهه حساس کنونی است.

وی افزود: با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی هر استان باید جهت گیری‌های حوزه جهاد تبیین خاص آن منطقه انجام شود و می‌طلبد در این رابطه اقدام عمیق فکری و جهادی انجام شود.

دریایی با بیان اینکه جهاد تبیین کلید واژه روشنگری و تبیین حقایق است، اذعان کرد: تحقق جهاد تبیین در شرایط کنونی کشور راهکار اصلی و کلید مشکلات جاری است و بهترین راهکار مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان در شرایط کنونی است.

بصیرت با ریشه‌یابی تبیین محقق می‌شود

ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج افزود: تداوم شکست دشمنان نیازمند «ارتقای بصیرت و آگاهی» مردم است و باید همه مردم برای حفظ امنیت کنونی، وحدت و اتحاد خود را حفظ کرده و اجازه سواستفاده به دشمنان ندهند و این وحدت با بصیرت ممکن می‌شود و بصیرت هم با ریشه‌یابی تبیین در جامعه میسر خواهد شد.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: یقیناً رسیدگی به مشکلات مردم یکی از موارد لازم اجرای جهاد تبیین است که همت همه مسؤولان را می‌طلبد.

وی گفت: ترویج مبانی هویت بخش اسلامی در جامعه وظیفه‌ای همگانی است و رسیدگی به مشکلات مردم از جمله اولویت‌هایی است که باید مسؤولان دنبال کنند و در این راستا با روشنگری و آگاهی بخشی به مقابله با توطئه‌های دشمنان بپردازند.

ماموستا رستمی با اشاره به ضرورت بحث جهاد تبیین و بصیرت‌افزایی در جامعه خاطرنشان کرد: جهاد تبیین مهمترین مؤلفه برای شکست دشمنان است و همه نخبگان و دلسوزان توسعه کشور باید برای روشنگری عمومی در مقابل توطئه‌های دشمنان تلاش کنند.

اقناع و پاسخگویی از اصول مهم در جهاد تبیین

فرماندار سقز نیز در خصوص اهمیت مقوله جهاد تبیین اظهار کرد: اطلاع‌رسانی خدمت، اقناع و پاسخگویی به شبهات سه اصل مهم در موضوع جهاد تبیین است.

جعفر توان گفت: دشمن در جنگ ترکیبی، شناختی و روایت جعلی و دروغین از رویدادها، شبهه آفرینی و کتمان حقایق انقلاب اسلامی در پی ادراک سازی، تسخیر اذهان عمومی و تغییر باورها و رفتار مردم است.

وی افزود: قطعاً تبیین اهمیت و موضوعیت مشارکت گسترده در انتخابات می‌تواند علاوه بر شفافیت، رضایت و امیدآفرینی را بین مردم افزایش دهد چرا که امدیآفرینی بین مردم نیاز جامعه امروز است.

فرماندار سقز عنوان کرد: دشمن با القای یاس و ناامیدی بین مردم نسبت به کارآمدی نظام، سعی در تاریک جلوه دادن آینده کشور در قالب تمدن نوین و مدرن اسلامی دارد.

توان تصریح کرد: جلوگیری از پیشرفت همه جانبه کشور و تغییر نظام اسلامی از دیگر رویکردهای دشمن است که باید با هوشیاری و توجه به محورهای بیانیه گام دوم انقلاب، دشمن‌شناسی و توجه به آرایش رسانه‌ای دشمن، برای خنثی‌سازی این اقدامات تلاش کرد.

جهاد تبیین در شرایط کنونی یکی از اساسی‌ترین ابزارهای مقابله و مهار علیه دشمن و بهترین وسیله برای تبیین در حوزه‌های شناختی و معرفتی است که زمینه‌ساز پیشبرد ما در عرصه توسعه و مهار خواهد شد و کلیدواژه‌ای عمومی در فرهنگ عمومی کشور برای تشریح تبلیغات فرهنگی، مذهبی و سیاسی و تفسیر مفاهیم عالی اسلامی در دایره‌المعارف دینی کشور است که باید به آن بیش از پیش پرداخته شود.

باتوجه به اینکه امیدآفرینی نیاز امروز جامعه اسلامی است لازم است با تبیین و روشنگری زمینه ایجاد نشاط را در جامعه فراهم آوریم و مانع تحقق اهداف دشمن در القای یاس و ناامیدی به مردم شویم.



تبلیغات در {Config,SiteName}
پر بازدید ترین